Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Inaugurarea unei noi fabrici în ZEL „Ungheni-Business”

                                                    29 mai, compania ”Cabling Integration System” rezident în cadrul Zonei Economice Libere ”Ungheni-Business” a lansat oficial întreprinderea de fabricare a firelor și cablurilor electronice/electrice, cablajelor, dispozitivelor de conexiune pentru acestea, etc. Volumul investițiilor inițiale constituie circa 500 mii de euro.

Potrivit administratorului principal al ZEL ”Ungeni-Business”, Natalia Iepuraș, proiectul investițional presupune ca în primii 3 ani de activitate cifra de afaceri să atingă suma de 2 milioane de euro, să fie create circa 100 locuri noi de muncă cu un salariu mediu de 4500 – 5000 lei.

SRL ”Cabling Integration System” este o întreprindere fiică a firmei „Cablage Connectique Europeen”, membră a grupului industrial francez „Sofimeca”, creat în 1986 și care are întreprinderi în mai multe state ale lumii, iar activitățile sale variază de la studii la producția pe scară largă în prelucrarea maselor plastice, tubulatură, sectoare mecanice, etc.

La evenimentul de lansare a întreprinderii au fost prezenți fondatorul și asociații companiei din Franța, Președintele Camerei de Comerț și Industrie Franța-Moldova, reprezentanți ai autorităților publice locale, etc.

Fondatorul general Domnul Patrice BRANDT a mentionat ca a venit cu investitii in Republica Moldova pentru a contribui la dezvoltarea si prosperarea ei economica. Mai mult ca atit planifica sa-si extinda producerea si anume sa produca sisteme electrice/electronice pentru ascensorii. Ca plan de perspectiva urmeaza sa transfere activitatea unei fabrici din alta tara in zona economica libera.

 

 

 

 

 
cci
mec
invest
cru