La data de 09.09.2021, am fost vizitați de compania DURUKAN SEKERLEME din Turcia producător de acadele. Compania este prezentă pe piețele a 60 de țări, fiind fondată în anul 1976. Gazda întîlnirii cu investitorul din Turcia a fost APL mun. Soroca, unde ZEL “Ungheni-Business” administrează două subzone.
Astăzi, 18 august 2021, i-am avut în vizită pe reprezentanții programului „EU4Moldova: Regiuni-cheie”, unde am discutat despre oportunitățile de atragere a investițiilor, potențialul de dezvoltare a infrastructurii și promovarea zonei libere pe plan extern.
La data de 11.08.2021, am avut în vizită un investitor din Turcia asistat de colegii de la Agenția de Investiții. Prezent la această întîlnire a fost și Domnul Alexandru Ambros, Primar de Ungheni.
Ieri, 11.08.2021, am fost onorați cu prezența Domnului Ministru Consilier, Petru Lițiu, Șeful Biroului Consular al României la Ungheni, lăsîndu-ne un mesaj valoros în Cartea de Onoare a Zonei Economice Libere Ungheni-Business, mesaj cu un profund respect, care ne-a pus în valoare activitatea noastră, îndemnîndu-ne la un efort și mai mare pentru dezvoltarea ZEL!