Astăzi, 25 iulie 2022, Zona Economică Liberă „Ungheni-Business” marchează 20 de Ani de Activitate.

Cu acest prilej venim cu un mesaj de felicitare și profund respect pentru toți cei care au stat la baza creării, dezvoltării și promovării Zonei Economice Libere.
Rezultatele activității ZEL au fost și sunt mereu în creștere, motiv pentru care le mulțumim companiilor rezidente din zona liberă, rezultate care ne-au poziționat pe locurile I și II la principalii indicatori economici în raport cu celelalte ZEL-uri din țară.
În prezent în ZEL „Ungheni-Business” activează 42 de companii din diverse domenii cum ar fi: electric și electronic, confecții, automotive, textile, mobilier, construcții, prestări servicii, comerț extern, având și cea mai mare varietate de produse, ca de exemplu: covoare, fire de lână și sintetice, mobilă, articole de îmbrăcăminte, încălțăminte, lacuri și vopsele pentru autovehicule, cabluri și cablaje electronice/electrice, echipamente pentru automobile, materiale termoizolante și hidroizolante din polistiren extrudat, case mobile din lemn, precum și alte produse. Investițiile provin atât din țară, cât și de peste hotare, cum ar fi din Olanda, Cipru, Italia, Franța, Belgia, România, Federația Rusă etc.
În următorii ani ne propunem să dezvoltăm în continuare zona liberă prin atragerea noilor proiecte investiționale, îmbunătățirea infrastructurii, crearea noilor locuri de muncă, precum și dezvoltarea socio-economică a regiunii.


La Mulți Ani Prosperi ZEL „Ungheni-Business”!!!

Cu înalte considerațiuni Administrația ZEL „Ungheni-Business”


Pe data de 14 iulie a avut loc concursul de selectare a rezidenților. Câștigătoare a fost compania producătoare de vopsele și lacuri industriale. Producția fabricată va fi livrată la export.
Gala Businessului Moldovenesc, organizat de Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, s-a desfășurat la data de 16 iunie, unde am fost desemnați învingători la concursul „Premiul pentru realizări în domeniul calității”, ca urmare a rezultatelor obținute în activitatea noastră!
La data de 10 iunie, Administrația ZEL „Ungheni-Business” împreună cu cei mai mari exportatori din zona liberă: ÎCS „Lear Corporation” SRL, SA „Covoare-Ungheni”, ÎM „Euro Yarns” SRL, „Orange Tower” SRL, „Unicorn Carpets” SRL, am participat la concursul „Businessmanul Anului” ediția XXI-a. Administrației zonei libere i-a fost decernată diplomă de gradul I în sfera serviciilor de consultanță!