Încă un concurs de selecare a rezidenților finalizat cu succes! Astăzi, 26 ianuarie, câștigătoarea concursului este o companie din domeniul petrolier, care va desfășura activitatea de comerț extern începând cu luna februarie a anului curent.
Pe data de 23 ianuarie, am fost onorați să-i avem ca oaspeți pe reprezentanții a două companii pentroliere din SUA, fiind asistați de un antreprenor de succes din țară, precum și de înalți demnitari de stat.
Pe data de 19 ianuarie, la concusul de selectare a rezidenților a participat compania „Naftatrans” SRL din domeniul petrolier, care a devenit câștigătoarea și companie-rezidentă în zona liberă.
În perioada 17-19 noiembrie 2022, Administratorul Principal, domana Natalia Iepuraș, alături de Camera de Comerț și Industrie a Republici Moldova Filiala Ungheni, a participat la misiunea economică din Baia Mare, județul Maramureș, România. Obiectivele principale ale misiunii economice au fost consolidarea și extinderea relațiilor comercial-economic dintre ZEL „Ungheni-Business” și mediul de afaceri din Baia Mare, prin identificarea unor domenii atractive de cooperare ce vor genera noi premise de dezvoltare continuă transfrontaliere și a unor parteneriate viabile între mediul de afacere dintre cele două regiuni.

https://ziarmm.ro/misiune-economica-organizata-de-c-c-i-maramures-se-dezvolta-relatiile-comerciale-intre-maramures-romania-si-ungheni-republica-moldova/
Pe data de, 19 octombrie, prin-ministra Natalia Gavrilița a vizitat compania Lear Corporation din zona liberă, unde au fost discutate mai multe aspecte, ce ar îmbunătăți activitatea economică a rezidenților.
Soroca
Nisporeni
Călăraşi
Ungheni
Hînceşti
ROMANIA
UCRAINA